Slevovy kod zari20 - sleva 20% na vše. Od 12.9 do 22.9.2024.

GEFU Digitální radioteploměr pečení HÄNDI®

Kód: G_21850
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Gefu
1 170 Kč 967 Kč bez DPH
Dodání 3-4 týdny

S naším digitálním bezdrátovým teploměrem na pečení HÄNDI je vaření opravdu zábavné. Díky integrovanému časovači bude vaše příští pečeně jistě krásně šťavnatá a plná chuti.

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 1500 ,-
Široký výběr produktů
Široký výběr zboží
na našem e-shopu

Detailní popis produktu

Digitální rádiový teploměr na pečení HÄNDI®
Na ručním přístroji se vždy zobrazuje aktuální teplota prostřednictvím rádia. Přídavný integrovaný časovač vám umožní připravovat další pokrmy s naprostou přesností.

- Měření teploty během přípravy pokrmů
- Teplotní rozsah: 0 °C ~ 250 °C
- Časovač: až 99 min. a 59 sec.
- Alarm při dosažení nastavené teploty
- Nerezová sonda (18 cm) s tepelně odolným kabelem (1 m)
- Vysílač a přijímač, 2 kusy
- Dosah výstražného tónu mezi vysílačem a přijímačem: 20 m
- Nastavitelné zobrazení teploty ve °C a °F
- Možnost volby různých druhů masa (hovězí, vepřové, jehněčí, kuřecí atd.)
- možnost volby různých stupňů propečení (rare, medium, well done,... )
- včetně baterie

Vždy v přímém kontaktu s pokrmem prostřednictvím rádia - praktický digitální rádiový teploměr na pečení HÄNDI s dosahem 20 metrů vydává zvukový signál při dosažení požadovaného stupně propečení. Pro ještě snazší používání jsou předprogramovány doby pečení pro různé druhy masa (hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež) a pro různé stupně propečení (rare, medium, well done). Nerezovou sondu o délce 18 cm lze použít i pro větší pečeně - a 1 metr dlouhý žáruvzdorný kabel vytváří spojení s "vysílací stanicí". HÄNDI® pokrývá teplotní rozsah od 0 °C do 250 °C a lze jej nastavit i ve °F.

Materiály: Plast / vysoce kvalitní nerezová ocel
Nelze mýt v myčce nádobí
Rozměry (d/š/v v cm): 9,5 x 7,1 x 13,3
Hmotnost (v kg): 0,18

Doplňkové parametry

Kategorie: Minutky a teploměry
Barva: černá/stříbrná
Kolekce GEFU: HÄNDI®
Materiál: plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: